2021 Volkswagen Golf R Hakkında

2021 Volkswagen Golf R ağır ağır kendini gösterirken onunla ilgili merak da zirve yaptı. Otomobil haberleri içinde kendisine epeyce yer verilen yeni Golf R modeli, gelecek yılın en gözde modelleri arasında yer alacak. Muhtemelen çok sayıda 2021 Golf R testi ile karşılaşacağız. Peki, 2021 Volkswagen Golf R hakkında neler biliyoruz?

2021 Volkswagen Golf R Ağır Ağır Geliyor!

Kasım 2020 itibariyle epeyce havalı bir tanıtımla onun hakkında detaylı bilgi edineceğiz. Ancak şimdiden kulağımıza gelen bilgilerle 2021 Golf R hakkında heyecanlanıyoruz. Zira, marka yeni Golf R ile çıtayı epeyce yukarılara taşımayı hedefliyor. 

Yeni Golf R tanıtımı yaklaştıkça Volkswagen tarafından resmi bilgilendirme de daha fazla yapılmaya başladı. Verilen ufak bilgileri bir araya getirdiğimizde performans konusunda epeyce dikkat çekici bir 2021 model Golf ile karşılaşacağımızı anlıyoruz.

Peki Golf R Tasarımda Ne Farklar Var?

Golf R’ın dış tasarım dinamikleriyle her nesilde olduğu gibi hissedilir olacak. Tamponlar, difüzör ve egzoz sisteminin daha önce ortaya çıkan casus fotoğrafları üzerinden diğer modellere göre farklı noktada konumladırılacağını biliyoruz. 

Golf R tasarım dili konusunda net bir bilgi yok. Ancak Golf ailesi hakkında bildiklerimizi yoklayınca ve markanın yeni tasarım dilini göz önüne alınca yeni nesil bir Golf ile karşılaşacağımızı net olarak anlıyoruz. Zira,  Golf ailesi epeydir tasarım dinamiklerinde yeni bir nesle geçti. Sekizinci jenerasyon Golf, teknik açıdan da etkileyici. 

Yeni Golf R teknik açıdan incelendiğinde ilk dikkat çekici detay, hibrit altyapı oluyor. Hibrit dinamiklere odaklanan bir Golf ile karşı karşıyayız. Ancak teknik kısım sadece hibrid altyapı ile özetlenemez. Çünkü madalyonun “R” tarafı da var. 2.0 litrelik turbo dört silindirli motorun varlığının devam ettirileceği de biliniyor. 330 beygir güç, DSG şanzıman ve dört tekerlekten çekişli altyapı da beklenenler arasında. 

Faizsiz Volkswagen Golf Kredisi Var mı?

Faizsiz Volkswagen Golf kredisi seçeneklerine FaizsizAracKredisi.net ile göz atabilirsiniz. Sıfır faizle Golf almak üzere hızlıca faizsiz araç kredisi kampanyalarını inceleyebilir ve pratik bir biçimde Golf faizsiz kredi alternatiflerini değerlendirebilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sizi Arayalım
×

    Bilgi almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!