2021 Opel Zafira Life Crosscamp Tanıtıldı!

Şehir dışına uzun seyahatler yapmak ya da kamp kurmak isteyenler için Opel, mükemmel bir yol arkadaşı geliştirdi. Yaşam alanı ve sunduğu özelliklerle kamp, uzun seyahat ihtiyaçlarını net olarak karşılıyor. Pandeminin de etkisiyle kamp kurma ya da doğada tatil yapma seçeneklerine yönelenler için konfor ve keyif odaklı olarak geliştirilen yeni 2021 Opel Zafira Life Crosscamp hakkında bilgiler şöyle…

2021 Opel Zafira Life Crosscamp Hakkında

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için tasarlanan yeni Opel Zafira Life Crosscamp, hem iç mekan genişliği, hem konfor odaklı detayları hem de motor özellikleri ile birinci sınıf. Son dönemlerde daha çok elektrikli versiyonlarıyla gündemimize gelen PSA grubunun VAN modelleri, yaz sezonuna yaklaştığımız şu günlerde kamp ve tatil odaklı seçenekleri de tanıtıyor. 2021 Zafira Life Crosscamp, şehrin kalabalığından kaçmak isteyen kullanıcılara yol arkadaşı olmak için ürün markanın gamına eklendi. Var olan ihtiyaçlar çevresinde standart donanımları belirlenen versiyonla birlikte kullanıcılara seyyar mutfak başta olmak üzere pek çok özellik de sunuluyor. Gerçek bir kamp aracı olmasının yanı sıra uzun seyahatler için de mükemmel. 

En İyi Kamp Aracı: 2021 Opel Zafira Life Crosscamp 

Pandemi ile birlikte kamp kültürü büyük bir ivme yakaladı. Buna cevap verebilen modeller de markaların hemen üzerinde çalıştığı bir konu haline geldi. Opel de bu bağlamda aslında kendi alanında çok da tutulmayan Zafira’yı kampa uyarladı. Yakında en iyi kamp aracı listelerinde göreceğimiz yeni Opel Zafira Life Crosscamp modeli, ihtiyaçları karşılama konusunda oldukça iyi. 

Yeni Opel Zafira Life Crosscamp ile birlikte kısa vadeli kamp kaçamaklarında kullanıcıların ihtiyaç duyacağı pek çok özellik düşünülmüş. Bunlardan bazıları şöyle:

  • Araçta standart olarak gelen mini ocak, yemek pişirme sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Bu mini ocağın etrafında bir mini mutfak tezgahı ve rafları da var. 
  • Araçtaki buzdolabı görevini de 13 litre hacimli mini bir dolap yapıyor. 
  • Aracın yatağa dönüştürülebilen arka koltuklarının bir araya getirilmesiyle birlikte 140×200 santimetre yatak alanı sunuluyor.  
  • Yükselen yapısı sayesinde misafir kapasitesini artıran tavan da deneyime katkı sağlayan parçalara arasında. 
  • Zafira Life Crosscamp’ın koltuk düzeniyle 7 kişilik yolcunun aynı anda seyahat edebilmesi sağlanmış.

2021 Opel Zafira Life Crosscamp Donanım ve Motor Özellikleri Nasıl?

Standart sürücü destekleri arasında; şeritte tutma asistanı, yokuş kalkış asistanı, ön bölge çarpışma uyarısı, otonom acil frenleme, yorgunluk algılama, yarı adaptif hız sabitleyici ve trafik işareti algılama gibi işlevsel parçalar karşımıza çıkıyor. Isıtmalı ön koltukların da standart olması dikkat çekenler arasında. Aracın motor bölümünde 1,5 litrelik dizel ünitenin 120 PS güç ve 300 Nm tork değerlerini ürettiğini de belirtmeden geçmeyelim. 

2021 Opel Zafira Life Crosscamp Fiyatı Ne?

2021 Zafira Life Crosscamp Türkiye fiyatını bilmiyoruz. Aslında Zafira Life Crosscamp  Türkiye’ye gelecek mi, onu da bilmiyoruz. Ama Zafira Life Crosscamp Almanya fiyatı belli. Ailenin yeni üyesi Almanya’da 44.499 euroluk başlangıç fiyatıyla satışta olacak. 

Dilerseniz “Elektrikli Mokka: Opel Mokka-e” başlıklı yazımıza da göz atabilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sizi Arayalım
×

    Bilgi almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!