Zam Sonrası 2021 Seat Leon Fiyatları Ne Oldu?

Kurdaki yükselmenin etkisini hemen her üründe ve hizmette gözlemliyoruz. Aslında son birkaç yıldır her şeye “zam” kaygısıyla bakıyoruz. Kur dalgalanmasından en fazla etkilenen sektörlerden biri de bildiğiniz üzere otomotiv. Sektörün güçlü oyuncularından biri olan Seat’ın sevilen modeli Leon da Türkiye pazarında kurdaki dalgalanmadan nasibini aldı ve zamlandı. Peki, zam sonrası 2021 Seat Leon fiyatları ne oldu?

Zamlı Seat Leon Fiyatlarına Bakalım…

2021 Seat Leon üst donanım paketlerinde 50 bin TL’nin üzerinde yükseliş gerçekleşti. Golf ile birlikte fiyat karşılaştırması yapılan Leon, kurlardaki hareketlenme ile ilk zammını gördü. Leon ailesi Türkiye’de yeni satışa çıkmasına rağmen fiyatlarında ciddi bir artış olması da üzücü oldu. 

Mayıs ayında başlangıç fiyatı 209 bin TL olan Leon ailesi şimdilerde 217 bin TL artış oranı ile karşımızda. 2021 Seat Leon ailesindeki yaklaşık 50 bin TL’nin üzerindeki zam, oldukça üzücü oldu. 

Kurlardaki artışların devam etmesinden kaynaklı olarak FR donanım paketi 231.500 TL’den 289 bin TL’ye yükselmiş oldu.  

Yeni Seat Leon Hakkında

Heyecan uyandıran tasarımıyla Seat Leon; beyaz, gizemli mavi, manyetik gri, siyah, nevada beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. Yeni Leon’un bagaj hacmi ve boyutları şöyle:

  • 4.368 mm uzunluk
  • 1.799 mm genişlik
  • 1.442 mm yükseklik
  • 380L bagaj kapasitesi 

Hem tasarım hem donanım açısından güçlenen yeni Leon’un donanım paketlerine de bakalım…

  • Seat Leon FR Donanım Paketi

Dış donanımında; LED gündüz sürüş farları, full LED mercekli ön farlar, dinamik far kontrol sistemi, ‘Infinite LED’ arka farlar, yan ayna altlarında ‘hola’ karşılama ışığı, koyu karartılmış arka camlar, cosmo gri yan aynalar, krom egzoz görünümlü arka difüzör, spor arka spoiler, ısı yalıtımlı ön cam, elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı, otomatik katlanabilir yan aynalar, arka park sensörleri öne çıkan özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 10 inç dokunmatik ekranlı bilgi eğlence sistemi, bluetooth, 7 hoparlörlü ses sistemi (5 hoparlör + 2 tweeter), sürücü ve yolcu koltuğu bel destek ayarı, yarı dokunmatik klima kontrol ünitesi ile konforlu ve güvenli bir sürüş yaşarken keyifli zaman geçirmek için uygun.

  • Seat Leon STYLE Donanım Paketi

Dış donanımında; 16″ Alüminyum alaşımlı jantlar, dönüşe duyarlı LED ön sis farları, LED gündüz sürüş farları, ecoled ön farlar, ecoled arka farlar, gövde rengi yan aynalar, spor arka spoiler, ısı yalıtımlı ön cam, elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı yan aynalar, arka park sensörleri özellikleri ile öne çıkıyor. İç donanımında bulunan yol bilgisayarı, yağmur sensörü, otomatik yanan kısa farlar, kendiliğinden kararan dikiz aynası, tek bölgeli otomatik klima gibi önemli özellikler sunuluyor.  Arka yan hava yastıkları ve diz hava yastığı, çarpışma öncesi (Pre-Crash) asistanı, adaptif hız sabitleyici (ACC), uzun far asistanı, otomatik park asistanı, alarm gibi özellikleri de var. Ön koltuklarda LED ayak aydınlatmaları, anahtarsız giriş sistemi ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi, 10” dokunmatik renkli ekranlı multimedya ve sesli komut sistemi, 10,25″ dijital gösterge paneli, arkadan aydınlatmalı USB-c çıkışları ile de otomobil, öne çıkıyor. 

Araç İnceleme sayfasında Seat leon ve diğer modellerin inceleme içeriklerini bulabilirsiniz. 

Seat Leon Style Plus Donanım Paketi

Dış donanımında; 16″ Alüminyum alaşımlı jantlar, dönüşe duyarlı LED ön sis farları, LED gündüz sürüş farları, ecoled ön farlar, ecoled arka farlar, koyu karatılmış arka camlar, gövde rengi yan aynalar, spor arka spoiler, ısı yalıtımlı ön cam, elektrikli ayarlanabilir, ısıtmalı yan aynalar, arka park sensörleri bulunmaktadır. Geri görüş kamerası, kablosuz şarj ünitesi, üç bölgeli otomatik klima, ısı kontrollü arka orta havalandırma kanalı, anahtarsız çalıştırma sistemi, elektromekanik park freni gibi öne çıkan iç donanımları bulunmaktadır. Tüm koltuklarda sesli ve görsel emniyet kemeri uyarısı ve yorgunluk tespit sistemi ile önemli fonksiyonları da sağlıyor.

Faizsiz Seat Leon Kredisi Var mı?

Faizsiz Seat Leon kredisi var mı arayışında katılım bankalarının kampanyalarını değerlendirebilirsiniz. Sıfır faizle Seat Leon almak üzere katılım bankalarının yıl boyunca sunduğu faizsiz araç kredisi kampanyalarını inceleyebilirsiniz. Bu eksen FaizsizAracKredisi.net üzerinden bankaların faizsiz taşıt kredisi kampanyalarına bakabilirsiniz. Sistemdeki Kampanyalar sayfasını takip ederek de ilerleyebilirsiniz. Ayrıca finans kurumlarının taksitle araba alma fırsatları veya sıfır faizle peşinatsız araba alma seçenekleri için de sistemden bilgi alabilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sizi Arayalım
×

    Bilgi almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!