2020 Audi S4 TDi Özellikleri ve Fiyatı

2020 Audi S4 TDi özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar için aracın iç ve dış özelliklerini, motor özelliklerini ve fiyat listesini değerlendirdik. 2020 model Audi S4 fiyat listesi ve Audi S4 motor özellikleri hakkında bilgi için oto inceleme içeriğimizin devamını mutlaka okuyun!

Audi S4 Fiyat Listesi ve Yeni Audi S4 Özellikleri

Dünyanın en prestijli otomobillerini üreten ve bu konuda gerçekten çok haklı bir üne sahip olan Audi, 2020 yılına çok özel modellerle girme planları yaptı. 2020 model Audi seçenekleri hem yenilenen teknolojileri hem otonom sürüş odaklı yapısı hem de daha fazla yakıt ekonomisi ile gerçekten çok etkileyici detaylara sahip. 2020 Audi model skalasında belki büyük bir değişiklik yok otomobillerin donanım ve teknik özelliklerine baktığımızda gerçekten fark yaratacak seviyede özel detaylarla karşılaşıyoruz. İç mekan malzemesi, işçiliği ve parça kalitesine baktığımızda ise “Alman malı kalitelidir” algısı var ya! onun net bir karşılığını görüyoruz adeta. Audi’nin 2020’ye özel yeniliklerini barındıran modellerden biri de incelediğimiz Audi S4’ün 2020 versiyonu.

2020Audis4

Biz, dizel Audi S4 TDi 2020 modelini inceledik. Otomobilin öne çıkan özellikleri ilk bakışta şöyle özetlenebilir:

Dizel Audi S4 Özellikleri

  • 347HP motor gücü
  • 250km/s maksimum hızlanma
  • 100km’de ortalama 8 litre yakıt tüketimi

Audi S4 2020 Tasarımı / Klasik 4 Kapılı Sedan

Türkiye otomobil pazarında en çok tutulan karoser tipi, klasik 4 kapılı sedan karoserdir. Hem ikinci el araç pazarında hem de sıfır araç pazarında klasik 4 kapılı sedan otomobiller, her zaman daha fazla satar. Son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de SUV araç pazarına ilgi var ama hala sedan kasa tipi, ülkemizin dominant karakteri olmaya devam ediyor. Audi S4 modeli de bu karoser tipindeki “ağır abilerden” biri.

Yere sağlam basıyor, yenilikçi çizgilere sahip ve kaslı bir görünüm ile dikkat çekiyor. Bu şekli ile şehir içi ya da şehirler arası yolculuklar için ideal konfor sunuyor olsa da yapılan testler 4 tekerden çekiş konusunda da pek çok arazi aracından daha iyi performans sunduğunu gösteriyor.

2020Audis4

Audi S4 Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Dünya genelinde online platformlarda Audi S4 kullananların yorumlarına baktık. Bir de otomobil profesyonellerinin 2020 Audi S4 test sürüşü yaptıktan sonra paylaştıkları yorumları dikkate aldık. Aşağıdaki maddelerde listelediğimiz Audi S4 yorumları ile karşılaştık. Audi S4 kullananların yorumlarında öne çıkan detaylar şöyle:

  • 4 tekerlekten çekiş, arka aksta kullanılan spor diferansiyel yapısı ile birinci sınıf, denge sunuyor. Bu özellikler motor ve şanzıman ile öyle iyi kombine edilmiş ki araç, mükemmel bir çevikliğe sahip.
  • Navigasyonda boş park yeri gösterimi çok kullanışlı. Pek çok Audi S4 yorumunda özellikle söz konusu navigasyon işlevselliği, kalabalık şehirlerde çok yardımcı bir özellik olarak not edilmiş.
  • Yoldaki hataları absorbe etmeden çok başarılı.
  • S spor koltuklarının omuz desteği konforu, hiçbir modelde yok denecek kadar iyi.

2020Audis4

Audi S4 Bağlanabilirlik Özellikleri

Otomobilin bağlanabilirlik özelliklerinde farklı navigasyon sistemi opsiyonları sunuyor olması önemli bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Baz opsiyon listesinde de bulunan boş park yerlerini, hava durumunu ve haberleri bildirme özelliği çok yardımcı ve fonksiyonel. Çevirimiçi bağlantı yapısı güçlü. DAB radyo opsiyon listesinde bulunuyor olsa da kablosuz erişim teknolojisi, baz versiyonda da var.

Audi S4 Teknik Özellikleri

Otomobilin motor özelliklerine, boyutlarına ve yakıt tüketimi ortalamasına da tek tek bakalım…

Audi S4 2020 Motor Özellikleri

  • Motor Tipi ve Konumu: 24 subaplı V6 motor kullanılmış. Turbo dizel motorda elektrikli kompresör görev yapıyor. Motora partikül filtresi ve SCR katalizör de var. Zincir tipi egzantrik tahriki var.
  • Motor Silindir Hacmi: 2967cc
  • Toplam Motor Gücü: 255kW/ 347 HP 3850 d/d
  • Toplam Motor Tork Verisi: 700Nm 2500-3100 d/d

2020Audis4

Audi S4 Şanzıman ve Aktarma Özellikleri

Audi S4 2020 otomatik ya da Audi S4 düz vites gibi başlıklarla arama yapmayın çünkü tek seçenek otomatik şanzıman. Biz, 8 ileri vitesli otomatik şanzımanlı ve sürekli 4X4 versiyonu inceledik.

Süspansiyon Teknolojisi

Önde 5 kollu aks kullanılmış. Arkada ise çok kollu aks uygulanmış. Adaptif amortisör, stabilizatör ve ESP iş birliği var.

Yeni Audi S4 Boyutlar

Bir otomobilin boyutları, onun süspansiyon yapısı, yere tutunma becerisi ve içinde ne kadar rahat edebileceğiniz gibi konularda ipuçları verir. Peki, yeni Audi S4 boyutları nasıl?

  • Boş Ağırlık: 1785mm
  • Uzunluk: 4770mm
  • Yükseklik: 1404mm
  • Genişlik: 1847mm
  • Ayna Dahil genişlik: 2032mm
  • Bagaj Hacmi: 420 litre

2020Audis4

Yeni Audi S4 Ne Kadar Hızlı?

Eğer güçlü performans beklentiniz varsa Audi S4 dizel otomatik versiyonu ile tam aradığınız seçenek olabilir. Hızlanma verilerine bakalım:

  • 0-50km7s Hızlanma: 1,7 sn
  • 0-100km/s Hızlanma: 4,6sn
  • 0-150km/s Hızlanma: 9,6sn
  • 0-200km/s Hızlanma: 17,8sn
  • Audi S4 Maksimum Hızlanma: 250km/s

Dizel Audi S4 Ne Kadar Yakıyor?

Dizel otomatik Audi S4 yakıt tüketimi ortalaması 8 litre. Full depo menzili 725km. Depo kapasitesi ise 58 litre.

Özetle; iç mekan konforu ve kalitesi, en yeni teknolojileri kullanmak sizin için önemliyse, prestijli bir otomobil markasının en yeni modeli olması konusunda hassas iseniz, arka koltuk alanında yolcular ve çocuklar için geniş yaşam alanı olsun diyorsanız Audi S4’ün 2020 modeli mükemmel seçim. Onda hata bulmak zor…Peki, 0 faizle Audi S4 kredisi almak mümkün mü?

2020Audis4

Faizsiz Krediyle Audi S4 Almak

Faizsiz krediyle Audi S4 almak, faizsiz Audi kampanyası, 0 faizle Audi gibi aramalarınız varsa; FaizsizAracKredisi.net’teki kampanyalar sayfasını mutlaka takip edin. Yıl boyunca katılım bankaları ve Audi Türkiye temsilciliği arasında yapılan iş birliklerini liste halinde görmek ve sıfır faizle Audi kredisi almak üzere en güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca faizsiz Peugeot 2008 kampanyası, faizsiz Nissan Navara kampanyası, faizsiz Nissan Juke kampanyası gibi farklı model ve kampanya seçeneklerini de inceleyebilirsiniz.

Audi S4 Fiyat Listesi

Audi S4 fiyat listesi Türkiye fiyatları için henüz güncel değil. Ancak markanın resmi web sitesi üzerinden iletişim kurarak sıfır Audi S4 fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sizi Arayalım
×

    Bilgi almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!